Naruto Mugen, Naruto The Setting Dawn , Anime i Manga

Baza postaci || MUGEN

  • NarutoNaruto: 72
    BleachBleach: 10
    One PieceOne Piece: 3
    PozostałePozostałe: 9

Radio AOI

  • Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-08-26 15:05:56

Babcia_Tsunade

http://i41.tinypic.com/4icy2q.png                              Academy Student

Zarejestrowany: 2007-08-21
Posty: 53
Punktów :   

Jaki program do robienia screenów?

Jak w temacie mam pytanie jakiego programu użyć żeby zrobić screeny z Naruto - dotąd nie próbowałam i pojęcia nie mam jakiego programu użyć


http://www.f4a.eu/uplGRA/11911423955668.png

Offline

 

#2 2007-08-26 16:37:15

Houru

http://i41.tinypic.com/4icy2q.png                              Academy Student

6550691
Skąd: Wioska Lwa
Zarejestrowany: 2007-08-25
Posty: 78
Punktów :   
WWW

Re: Jaki program do robienia screenów?

No też szukam takiego programu...


http://r3.fodey.com/106f28ac3ccb54719ac1c73d92f098b30.1.gif

Offline

 

#3 2007-08-29 20:02:19

Jmaczek

http://i40.tinypic.com/241meeg.png

już nie będzie
Skąd: Wyrwa w czasoprzestrzeni
Zarejestrowany: 2007-08-05
Posty: 660
Punktów :   46 
WWW

Re: Jaki program do robienia screenów?

zaden program nie jest potrzebny wystarczy przycisnąc klawisz "print" na klawiaturze w tracie jakiejs gry albo filmu i w programie "paint" edycja>wklej i juz mamy screena gotowego

zadna filozofia


http://img21.imageshack.us/img21/309/gokukamehamha.jpg

Offline

 

#4 2007-08-29 20:07:46

karollo

http://i40.tinypic.com/241meeg.png

5449668
Skąd: Oto-Gakure
Zarejestrowany: 2007-08-10
Posty: 371
Punktów :   
WWW

Re: Jaki program do robienia screenów?

No właśńie tak nie będzie Jmaczek ja robie screeny w SubEDIT PLayer

zatrzymujesz film w odpowiednim momencie wciskasz: Shift+Ctrl+P i zapisujesz screena

Offline

 

#5 2007-08-29 21:24:11

Naruto_restore

http://i41.tinypic.com/fogoxd.png                                  Genin

Zarejestrowany: 2007-08-01
Posty: 141
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

ja tak jak Jmaczek:] najprościej

Offline

 

#6 2007-08-29 21:33:50

Uzumaki Mix

Zbanowany

Zarejestrowany: 2007-08-19
Posty: 62

Re: Jaki program do robienia screenów?

ja robie dokladnie tak jak Jamczek to jest najprostszy sposob i nie ma z tym problemow

Offline

 

#7 2007-08-30 12:55:00

Babcia_Tsunade

http://i41.tinypic.com/4icy2q.png                              Academy Student

Zarejestrowany: 2007-08-21
Posty: 53
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

Dzięki za pomoc


http://www.f4a.eu/uplGRA/11911423955668.png

Offline

 

#8 2007-08-30 14:38:18

Tomen

http://i43.tinypic.com/rrlawy.png                                 ANBU

Skąd: Olsztyn
Zarejestrowany: 2007-08-14
Posty: 916
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

Hmmm.. Nie wiem, czy rozwiązaliście juz problem ale ja słyszałam o tym programie: http://download.tibia.org.pl/index.php? … file&id=19

Niestety tylko na stronie tej "głupiej gry" - hasło, żeby to wypakować to tibia_org_pl.

Polecam, możesz robić zdjęcia przyciskając tylko tabulator (np.) i nie musisz wklejać nigdzie, program sam to zrobi. ^^


http://zdjecie.com.pl/zdjecia/38f54680b05e2b52adcbc60858b3eb7f.jpg

Offline

 

#9 2007-09-08 22:41:18

Rafcio321

http://i43.tinypic.com/2rnj8r4.png                              Przybysz

Zarejestrowany: 2007-09-08
Posty: 7
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

Hmmm.. Nie wiem, czy rozwiązaliście juz problem ale ja słyszałam o tym programie: http://download.tibia.org.pl/index.php? … &id=19

Niestety tylko na stronie tej "głupiej gry" - hasło, żeby to wypakować to tibia_org_pl.

Polecam, możesz robić zdjęcia przyciskając tylko tabulator (np.) i nie musisz wklejać nigdzie, program sam to zrobi. ^^

sam używam tego programu gorąco polecam

Offline

 

#10 2007-09-09 16:12:35

piekarz

http://i44.tinypic.com/2evgqw2.png                        Mieszkaniec Konoha

Zarejestrowany: 2007-09-09
Posty: 10
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

Jmaczek - jasne, da się zrobić tak jednego screena, ale potem musisz wyjsc z gry i go zapisać. Nie zrobisz więcej niż jednego. A jak ktoś chce serie robić? Jest trudniej. Swego czasu używałem programu tego co tomen zapodał i nie jest zły, dlatego jak nie znajdziecie nic ciekawszego od siebie mogę polecić.

Offline

 

#11 2007-09-15 23:34:16

 Kroppel Beskidoos

http://i40.tinypic.com/241meeg.png

Zarejestrowany: 2007-08-23
Posty: 352
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

Nom. Zgadzam się z poprzednikiem...
Sam używam Gadwin Print Screen'a, link ogólny podaję niżej:
http://www.gadwin.com/printscreen/?prnscr
link docelowy zaś, (setup.exe) daję tutaj:
http://www.gadwin.com/download/pspro_setup.exe

Ostatnio edytowany przez Kroppel Beskidoos (2007-09-15 23:39:00)

Offline

 

#12 2007-12-30 18:19:49

bar12345

Zbanowany

942124
Call me!
Skąd: gdzieś na odludziu
Zarejestrowany: 2007-11-20
Posty: 371
Punktów :   -24 

Re: Jaki program do robienia screenów?

ja robie screen tak:
1pausebreak żeby zrobić pauze
2F12

Offline

 

#13 2009-07-16 23:46:38

konochamaru

Zbanowany

Zarejestrowany: 2009-07-06
Posty: 24
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

w metinie wszstko w pomocy pisze wciskasz
                                                               ________
                                                               | Print    |
                                                               | Screen |
                                                               | Sys Rq |
                                                               |_______|
i do painta zapisujesz jako .png
ale jak w metinie robisz to jest w folderze z metinem scrennry

Ostatnio edytowany przez konochamaru (2009-07-16 23:48:05)


http://img268.imageshack.us/img268/766/madarasygnav.jpg <--oceniajcie

Offline

 

#14 2009-08-14 09:03:06

Mikaruk

http://i43.tinypic.com/2rnj8r4.png                              Przybysz

Zarejestrowany: 2009-08-03
Posty: 2
Punktów :   

Re: Jaki program do robienia screenów?

Jak

Ostatnio edytowany przez Mikaruk (2015-05-13 12:40:30)

Offline

 

#15 2009-10-11 12:21:12

saseek

http://i44.tinypic.com/2evgqw2.png                        Mieszkaniec Konoha

10814290
Call me!
Skąd: Wałbrzych
Zarejestrowany: 2009-10-10
Posty: 28
Punktów :   
WWW

Re: Jaki program do robienia screenów?

Jmaczek napisał:

zaden program nie jest potrzebny wystarczy przycisnąc klawisz "print" na klawiaturze w tracie jakiejs gry albo filmu i w programie "paint" edycja>wklej i juz mamy screena gotowego

zadna filozofia

Tak Chyba Każdy robi ^^
Najprostszy sposób


http://img113.imageshack.us/img113/21/sasukemugen.jpg

Offline

 
pun.pl - załóż darmowe forum dyskusyjne PunBB
Nowe postyNowe posty || Brak nowychBrak nowych postów || zablokowanyTemat zablokowany || Nowe postyTemat przyklejony

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
kaski rowerowe wideofilmowanie Szczecin napędy do bram Gotowe spółki Poznań Prawnik Poznań